KRONA Marius

președinte fondator,

Manager de Proiect

Experiență profesională:

» Formator;

» Jurnalist publicații naționale;

» Web designer.

Studii: Master la Facultatea de Administrație și Afaceri, Universitatea din București, 2016 - 2018, lucrarea de disertație la Profesor Universitar Doctor Paul MARINESCU, «Managementul educației în cadrul instituțiilor Uniunii Europene» disciplina «Leadership în administrația publică».

VOLUNTARI CALIFICAȚI

VOLUNTARI NECALIFICAȚI

Devino voluntar necalificat! Coordonează unul din centrele «Forului National al Adolescentilor Împotriva Hartuirii». Scrie-ne pe adresa de email daca esti elev intr-una dintre clasele a IX-a pana la a XIII-a. Pot participa și tinerii de la seral, până în 21 de ani.

Prenume, județ.

 

REGULAMENT

 

Calificați: Fiecare voluntar calificat, peste 21 de ani, primește un «Certificat de membru al echipei» după cel dintâi caz. Vrei să devii membru calificat, scrie-ne pe adresa de email. Mai ales dacă ești specialist în lucrul cu nevăzătorii, asiști persoane care au tulburari de neurodezvoltare sau ești comunicator LMG. De asemenea, căutăm absolvenți de teologie ortodocși, cunoscători ai Coranului, cunoscători ai neoprotestantismului. Pentru celelalte motive de discriminare și hărțuire, te rugăm să ne informezi ce calificări ai, cu un CV.

Necalificați: Voluntarii de liceu stabilesc planul pentru ședințele din centrul lor, informează «F.N.A.I.H.» despre planul fiecărei ședințe și printează din sponsorizări materialele necesare fiecărei ședințe. Sponsorizările sunt în atribuțiunea lui / ei. Voluntarii necalificați au cel mult 21 de ani.